SuperNesna lotteriet

27.11.2014 14:38

SuperNesna-lotteriet

«Nesna er en super kommune og nå skal vi også vise at Nesna er et supert handelsted» sier styreleder i Nesna Næringsforum Cecilie Lauritzen. Nytt i år er at alle som handler på de tradisjonelle langdagene vil få lodd som gi mulighet til å vinne gavekort.

Torsdag 27. november og lørdag 13. desember inviterer Nesna Næringsforum til SuperNesna-dagene. På den tradisjonelle langdagen 27. november vil det som vanlig være gode tilbud i alle butikkene, nissemars og andre aktiviteter. I år vil vi også ha en SuperLørdag 13.desember, med mange gode tilbud og aktiviteter i butikkene.

«Vi håper alle Nesnaværinger vil benytte muligheten til å gjøre unna mest mulig av julehandelen på Nesna disse dagene», sier Lauritzen. I de siste årene har vi hatt flere stabilt gode butikker innen flere bransjer. Ved å benytte disse også til julehandelen gir man butikkene mulighet til god stabil drift også i fremtiden.

Nesna Næringsforum etablerte i 2013 Serviceprisen. I år vil man i tillegg til stemmesedlene i butikkene også ha mulighet til å stemme på Facebook på Nesna Næringsforums Facebook-side. Prisen, som i fjor gikk til Idyll Frisør AS, er et diplom og en gave på 5000 kroner som vinneren kan gi videre til et selvvalgt, lokalt veldedig formål.

«Gi nærbutikkene dine en sjanse nå i julehandelen, sjekk ut servicen og stem på din favoritt. I år får du da samtidig mulighet til å vinne gavekort til bruk i dine nærbutikker» avslutter Cecilie Lauritzen fra Nesna Næringsforum